Treceti carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa calita in unt. Separat, stropiti ciupercile curatate si feliate (50 g ), cu zeama de lamaie, apoi caliti-le inabusit, in putin unt, 10-15 min, sau pana sunt facute. Zeama rezultata puneti-o deoparte. Treceti prin masina de tocat ciupercile si miezul de paine, muiat in lapte si stors bine. Eu am lasat ciupercile feliate, iar painea am faramitat-o. Amestecati bine carnea tocata cu oul, ciupercile, painea, patrunjelul verde, faina, sarea si piperul necesar. Daca obtineti o compozitie prea moale, mai adaugati 1 lingura de faina sau pesmet. Modelati perisoarele si fierbeti-le la bain-marie sau in vasul de gatit cu abur. Separat, caliti in unt ceapa tocata si ciupercile, pana ce sunt facute, adaugand cate putina din zeama pusa deoparte, iar la sfarsit usturoiul zdrobit. . Adaugati amidonul desfacut cu smantana, condimentati cu sare, piper si aromatizati cu patrunjel verde. Serviti perisoarele langa sosul de ciuperci.

Treceti carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa calita in unt. Separat, stropiti ciupercile curatate si feliate (50 g ), cu zeama de lamaie, apoi caliti-le inabusit, in putin unt, 10-15 min, sau pana sunt facute. Zeama rezultata puneti-o deoparte. Treceti prin masina de tocat ciupercile si miezul de paine, muiat in lapte si stors bine. Eu am lasat ciupercile feliate, iar painea am faramitat-o. Amestecati bine carnea tocata cu oul, ciupercile, painea, patrunjelul verde, faina, sarea si piperul necesar. Daca obtineti o compozitie prea moale, mai adaugati 1 lingura de faina sau pesmet. Modelati perisoarele si fierbeti-le la bain-marie sau in vasul de gatit cu abur. Separat, caliti in unt ceapa tocata si ciupercile, pana ce sunt facute, adaugand cate putina din zeama pusa deoparte, iar la sfarsit usturoiul zdrobit. . Adaugati amidonul desfacut cu smantana, condimentati cu sare, piper si aromatizati cu patrunjel verde. Serviti perisoarele langa sosul de ciuperci.