Detalii Batoane cu Fulgi de Ovaz, Nuca de Cocos si Ciocolata
Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara. Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza. Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20 cm) Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare. Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati. Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie. Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi. Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat.
Amestecati intr-un bol ovazul, nuca de cocos si scortisoara. Separat, pasati bananele si adaugati uleiul, pe rand, amestecand, ca la maioneza. Ungeti cu unt o forma termorezistenta, mai putin adanca (20x20 cm) Taiati in bucati foarte mici ciocolata (cam cat boabele de piper) sau o dati pe razatoare. Incorporati crema de banane in ingredientele uscate, apoi adaugati ciocolata si omogenizati. Turnati amestecul in forma si dati la cuptor, la 180 grade, pentru 20-30 min sau pana capata o culoare rumen-aurie. Lasati la racit, apoi puteti sa taiati sub forma de bastonase, sau cum doriti voi. Se pot pudra cu zahar praf sau zahar praf vanilat. Ideale pentru un mic dejun consistent si foarte sanatos sau un pachetel pentru servici, scoala. Se pastreaza in punga de plastic si raman proaspete 2-3 zile.