Porumbul trebuie sa fie in lapte, pentru ca acesta este cel mai bun pentru fiert. Se curata porumbul de panusele si mustati, apoi se captuseste fundul unei oale cu panusele. Se cladesc stiuletii de porumb, peste ei se mai pun cateva panuse, se toarna apa cat sa-i acopere si se pun la fiert, cu capac, la foc potrivit. Se fierb aproximativ un sfert de ora sau pana ce boabele se patrund usor cu o furculita, Se mai lasa sa stea 10 minute, in vasul acoperit. Se servesc calzi, presarati cu sare, dupa gust.

Iata cum se fierbe porumbul in lapte, este foarte simplu si iese foarte fraged si bun.

Porumbul trebuie sa fie in lapte, pentru ca acesta este cel mai bun pentru fiert. Se curata porumbul de panusele si mustati, apoi se captuseste fundul unei oale cu panusele. Se cladesc stiuletii de porumb, peste ei se mai pun cateva panuse, se toarna apa cat sa-i acopere si se pun la fiert, cu capac, la foc potrivit. Se fierb aproximativ un sfert de ora sau pana ce boabele se patrund usor cu o furculita, Se mai lasa sa stea 10 minute, in vasul acoperit. Se servesc calzi, presarati cu sare, dupa gust.