Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata, cateva bucatele de ardei rosu, mezelurile taiate bucati mici, sare, piper si se lasa sa scada zeama.

Puteti imparti aceasta compozitie in mai multe portii. Intr-un castronel puneti 2-3 oua si putina sare si amestecati, dar nu prea tare, sa ramana un galbenus intreg. Puneti in tigaie o portie din prima compozitie si turnati cele 2-3 oua din castronel. Incorporati usor compozitia, iar cand este bine inchegata omleta, o luati de pe foc si abia atunci spargeti ultimul galbenus.

Puneti o farfurie cu gura in jos peste tigaie si intoarceti-o cu tigaia deasupra. Repetati operatia pentru cate persoane preparati omleta. Eu am preparat-o pentru doua persoane.

Decorati fiecare omleta in parte cu felii de castraveti, rosii, masline, verdeata. Se serveste cu salata de cruditati.

Pofta buna.