Dizolv drojdia in juma de cana de apa calduta si adaug un praf de sare si o pun in faina sa dospeasca un pic. Dupa ce a dospit adaug zahar vanilat,zaharul,ouale, coaja de lamaie razuita, amestec bine si adaug treptat si apa minerala si apoi uleiul. Incep sa coc clatitele. Pentru umplutura avem nevoie de 2 budinci de culori diferite si 1 litru de lapte . Eu pun la o budinca 5 linguri de zahar,dar fiecare poate sa o faca cat de dulce vrea. Intr-un vas asezam o clatita peste care punem budinca,iar clatita ...etc, si terminam cu clatita. Se poate orna cu ce fructe avem la indemana,iar deasupra putem sa preparam o gelatina in urmatorul fel: - se fierbe o budinca cu 250 ml suc (ex.bud.de vanilie cu suc fanta ), si se toarna peste tortul de clatite . Totul se pune la rece cam o ora dupa care se poate servi. Pofta buna !Dizolv drojdia in juma de cana de apa calduta si adaug un praf de sare si o pun in faina sa dospeasca un pic. Dupa ce a dospit adaug zahar vanilat,zaharul,ouale, coaja de lamaie razuita, amestec bine si adaug treptat si apa minerala si apoi uleiul. Incep sa coc clatitele. Pentru umplutura avem nevoie de 2 budinci de culori diferite si 1 litru de lapte . Eu pun la o budinca 5 linguri de zahar,dar fiecare poate sa o faca cat de dulce vrea. Intr-un vas asezam o clatita peste care punem budinca,iar clatita ...etc, si terminam cu clatita. Se poate orna cu ce fructe avem la indemana,iar deasupra putem sa preparam o gelatina in urmatorul fel: - se fierbe o budinca cu 250 ml suc (ex.bud.de vanilie cu suc fanta ), si se toarna peste tortul de clatite . Totul se pune la rece cam o ora dupa care se poate servi. Pofta buna !Se poate servi cu frisca.