Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min. Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet. Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.

Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min. Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet. Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit. Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele. Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.