Puneti intr-o oala 2 l apa si toata ingredientele. Dati in clocot, la foc mare, apoi micsorati focul la mic. Lasati sa fiarba incet, 2-4 ore, acoperind oala partial cu un capac si indepartand mereu spuma care se formeaza. Strecurati. Daca zeama nu este limpede, treceti-o din nou prin strecuratoare, peste care puneti o bucata de tifon, ce va retina suspensiile. Lasati bulionul de pui la racit, apoi indepartati grasimea de deasupra, cu o lingura. Zarzavatul si carnea le folositi la alte preparate. Se toarna rece, in borcane cu filet si se pot pastra la frigider cateva saptamani. Sau, se pune bulionul de pui, in cutii de plastic cu capac, ce pot fi tinute la congelator 1-2 luni. Se mai pot folosi formele pentru gheata, puse in congelator.

Puneti intr-o oala 2 l apa si toata ingredientele. Dati in clocot, la foc mare, apoi micsorati focul la mic. Lasati sa fiarba incet, 2-4 ore, acoperind oala partial cu un capac si indepartand mereu spuma care se formeaza. Strecurati. Daca zeama nu este limpede, treceti-o din nou prin strecuratoare, peste care puneti o bucata de tifon, ce va retina suspensiile. Lasati bulionul de pui la racit, apoi indepartati grasimea de deasupra, cu o lingura. Zarzavatul si carnea le folositi la alte preparate. Se toarna rece, in borcane cu filet si se pot pastra la frigider cateva saptamani. Sau, se pune bulionul de pui, in cutii de plastic cu capac, ce pot fi tinute la congelator 1-2 luni. Se mai pot folosi formele pentru gheata, puse in congelator.