Opariti rosiile, cojiti-le de pielita si taiati-le bucatele. Caliti in ulei incins, de jur-imprejur, copanele, scoateti-le si in uleiul ramas, caliti la foc mic, ceapa si usturoiul, tocate marunt, pana se auresc. Repuneti copanele de pui, rosiile, zaharul, foaia de dafin, cimbrul si patrunjelul legat in snop. Sarati si piperati. Adaugati vinul si 50 ml bulion de pui (sau de legume, sau apa) si lasati sa fiarba, la foc potrivit, amestecand ocazional, circa 30 min. Cu 10 min inainte ca mancarea sa fie gata adaugati maslinele si untul si scoateti patrunjelul.

Opariti rosiile, cojiti-le de pielita si taiati-le bucatele. Caliti in ulei incins, de jur-imprejur, copanele, scoateti-le si in uleiul ramas, caliti la foc mic, ceapa si usturoiul, tocate marunt, pana se auresc. Repuneti copanele de pui, rosiile, zaharul, foaia de dafin, cimbrul si patrunjelul legat in snop. Sarati si piperati. Adaugati vinul si 50 ml bulion de pui (sau de legume, sau apa) si lasati sa fiarba, la foc potrivit, amestecand ocazional, circa 30 min. Cu 10 min inainte ca mancarea sa fie gata adaugati maslinele si untul si scoateti patrunjelul. Serviti cald, alaturi de cartofi prajiti; mamaliga; paste marunte sau simplu, acompaniat de o salata de sezon.