Detalii Burek cu Branza Dulce
Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta stropite si ele cu putin ulei. Peste ele turnam o parte din umplutura preparata astfel: Branza de vaci se amesteca foarte bine cu telemeaua rasa, 6 oua, 200 g zahar (sau dupa gust), zaharul vanilat, razatura de lamaie si cam 300 g de smantana. Consistenta umpluturii trebuie sa fie cat mai fluida. Continuam cu inca un rand de foi. . . si tot asa astfel in cat ultimul strat sa fie de foi. Peste placinta cruda pe care am taiat-o in patrate potrivite turnam un sodou format din 200 g smantana, doua oua, zahar dupa gust si cam 100 ml apa minerala Se tine la cuptor cam 45 min la un foc potrivit Va garantez ca este delicioasa Pofta buna! !Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta stropite si ele cu putin ulei. Peste ele turnam o parte din umplutura preparata astfel: Branza de vaci se amesteca foarte bine cu telemeaua rasa, 6 oua, 200 g zahar (sau dupa gust), zaharul vanilat, razatura de lamaie si cam 300 g de smantana. Consistenta umpluturii trebuie sa fie cat mai fluida. Continuam cu inca un rand de foi. . . si tot asa astfel in cat ultimul strat sa fie de foi. Peste placinta cruda pe care am taiat-o in patrate potrivite turnam un sodou format din 200 g smantana, doua oua, zahar dupa gust si cam 100 ml apa minerala Se tine la cuptor cam 45 min la un foc potrivit Va garantez ca este delicioasa Pofta buna! !