Pieptul il taiem marunt cu cutitul la fel procedam cu morcovii, patrunjelul, ouale fierte, cartofii si castravetii. Intr-un vas amestecam toate aceste ingrediente adaugam si mazarea fiarta apoi maioneza (lasam cateva linguri deoparte din maioneza ptr. ornat) si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe o farfurie amestecul obtinut si acoperim suprafata cu maioneza ramasa, iar deasupra ornam cu restul de castraveciori si morcovi ramasi. Pofta Buna!Pieptul il taiem marunt cu cutitul la fel procedam cu morcovii, patrunjelul, ouale fierte, cartofii si castravetii. Intr-un vas amestecam toate aceste ingrediente adaugam si mazarea fiarta apoi maioneza (lasam cateva linguri deoparte din maioneza ptr. ornat) si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe o farfurie amestecul obtinut si acoperim suprafata cu maioneza ramasa, iar deasupra ornam cu restul de castraveciori si morcovi ramasi. Pofta Buna!