Daca aluatul este congelat, lasati la decongelat. Intindeti o foaie de aluat si presarati pe 1/2 din ea, cat mai uniform, cascavalul ras si oregano (dupa gust). Asezati peste, feliutele de salam sau carnati. Pensulati cu apa jumatatea goala a foii de aluat si acoperiti cu ea jumatatea umpluta deja, presand cat mai bine, pentru a elimina aerul dintre foi. Taiati apoi, fasii de aluat, de circa 2-3 cm latime, cu ajutorul rolei de feliat pizza. Rasuciti fiecare fasie, de mai multe ori, de la un capat la altul si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Puteti sa le ungeti pe deasupra cu ou usor batut si sa le presarati cu putin cascaval ras. Eu nu am facut acest lucru. Intre timp, incalziti cuptorul la 220 grade. Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa in primele 5 min de coacere. Micsorati apoi temperatura la 180 grade si mai lasati la copt 20 min sau pana ce se rumenesc frumos.

Daca aluatul este congelat, lasati la decongelat. Intindeti o foaie de aluat si presarati pe 1/2 din ea, cat mai uniform, cascavalul ras si oregano (dupa gust). Asezati peste, feliutele de salam sau carnati. Pensulati cu apa jumatatea goala a foii de aluat si acoperiti cu ea jumatatea umpluta deja, presand cat mai bine, pentru a elimina aerul dintre foi. Taiati apoi, fasii de aluat, de circa 2-3 cm latime, cu ajutorul rolei de feliat pizza. Rasuciti fiecare fasie, de mai multe ori, de la un capat la altul si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Puteti sa le ungeti pe deasupra cu ou usor batut si sa le presarati cu putin cascaval ras. Eu nu am facut acest lucru. Intre timp, incalziti cuptorul la 220 grade. Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa in primele 5 min de coacere. Micsorati apoi temperatura la 180 grade si mai lasati la copt 20 min sau pana ce se rumenesc frumos. Serviti-le calde, dar sunt la fel de bune si reci.