Detalii Crema de Conopida
Spalam conopida, o desfacem in bucatele cat mai mici si o punem la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Cand e gata, scurgem de apa si lasam sa se racoreasca. Intr-un vas cu peretii inalti, punem buchetele de conopida fiarta, mararul intreg, uleiul de masline, sare, piper, usturoi si smantana. Mixam bine pana obtinem o pasta omogena. Se serveste cu paine prajita sau chiar cu paine tip Wassa. Noi am trecut-o si la pachetel. Pofta buna!Spalam conopida, o desfacem in bucatele cat mai mici si o punem la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Cand e gata, scurgem de apa si lasam sa se racoreasca. Intr-un vas cu peretii inalti, punem buchetele de conopida fiarta, mararul intreg, uleiul de masline, sare, piper, usturoi si smantana. Mixam bine pana obtinem o pasta omogena. Se serveste cu paine prajita sau chiar cu paine tip Wassa. Noi am trecut-o si la pachetel. Pofta buna!
Etichete:
usturoi,
ulei,
smantana,
conopida,
masline,
retete fara gluten,
retete vegetariene,
retete pentru copii,
retete pentru diabetici,
retete pentru hepatita,
retete pentru hipertensivi,
retete fara grasimi