Omogenizati repede (cel mai bine folosind un robot) faina cernuta impreuna cu praful de copt, sarea, untul rece si zaharul. Transferati compozitia intr-un vas mai mare si faceti la mijloc o gropita. Separat, incalziti intr-o tigaie, pe foc, 1 minut (sau intr-un vas la microunde), pana se infierbanta bine, dar sa nu fiarba, iaurtul, laptele si vanilia. Nu va panicati daca amestecul incalzit nu va arata prea bine. Turnati-l fierbinte peste compozitia cu faina si amestecati repede cu ajutorul unui cutit, doar pana se omogenizeaza. Intre timp, incingeti o tava de copt in cuptor, la 220 grade. Rasturnati aluatul pe o suprafata de lucru infainata si framantati usor, cu mainile date prin faina, atat cat sa obtineti o consistenta fina si moale. Intindeti o foaie cu grosimea de 2-3 cm, din care decupati cu o forma trecuta prin faina, cercuri. Framantati repede si usor aluatul ramas, intindeti-l din nou si repetati operatiunea de decupat cercuri, pana epuizati tot aluatul. Ungeti rondelele cu ou batut si amestecat cu putin lapte. Scoateti tava incinsa din cuptor, presarati-o imediat cu faina si asezati repede in ea discurile de aluat, usor distantate. Dati repede tava la cuptorul incins si coaceti aproximativ 10-12 minute sau pana ce painicile cresc, sunt coapte si usor aurii. Se servesc imediat, fierbinti sau in ziua prepararii.