Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.

Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine. Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori, pe fiecare parte. La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora, asa devin putin moi iar apoi se pot manca.

Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.

Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine. Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori, pe fiecare parte. La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora, asa devin putin moi iar apoi se pot manca.

Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri, uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti, important ca vor prezenta aceste caracteristici.