Frigiderul cel vechi s-a stricat si din pacate nu se mai putea repara, asa ca am fost nevoit sa cumpar altul nou si sa fie in bugetul pe care mi-l propusesem eu, adica dispuneam de maxim 1500 lei.

Am mers la Flanco si erau expuse o multime de frigidere, bineinteles, cu dotari si preturi diferite, dar m-am gandit ceva timp ce sa aleg si in final am ales sa cumpar un frigider Whirlpool, modelul ARC2353IX, pretul fiind de 1100 lei, cu 400 lei mai putin decat bugetul maxim pe care-l dispuneam.

Dupa parerea mea, acest frigider este unul ideal, imi place foarte mult aspectul, se asorteaza bine cu restul bucatariei, pentru ca majoritatea lucrurilor din bucatarie sunt de aceeasi culoare precum frigiderul, adica gri. Pe langa aspect, im mai place la acest frigider faptul ca este foarte spatios cu spatii de sortare a alimentelor si a sticlelor.

Tipul frigiderului este de 2 usi fiind in clasa de eficienta energetic A+, avand un consum energetic de 212 kWh pe an iar volumul net total este de 212 litri, acesta se imparte in:
- 41 litri volum net congelator
- 171 litri volum net frigider

Vechiul frigider avea rafturile gen grilaj, insa acest frigider pe care l-am cumparat are rafturile din material de sticla si sunt in numar de 4, iar in partea de jos a lor se afla un compartiment pentru legume/fructe.

Detaliile tehnice sunt urmatoarele:
- numar de compresoare: 1
- agent racier: R600a
- autonomie (fara curent): 10 ore
- nivel de zgomot: 40 dB
- greutate: 42 kg
- dimensiuni (lxLxA cm): 153 x 55 x 58

Cineva care are acelasi frigider mi-a spus ca i s-a exfoliat lacul de pe usa, mai exact in zona unde il atinge cand deschide usa, dar eu cred ca asta depinde si de cata grija are acel cineva de exteriorul frigiderului, insa cu trecerea timpul devine ceva normal sa se uzeze.

In concluzie, eu sunt foarte multumit de achizitia facuta, am cumparat frigiderul la un pret ok si il folosesc in conditii bune si pot spune ca nu sunt dezamagit de absolute nimic la acest frigider, de aceea va recomand si voua sa-l achizitionati.

Stiti alt frigider mai bun la un pret la fel de bun?