Somonul se spala si se aseaza pe foaia de aluat, se asezoneaza, se aseaza deasupra sparanghelul (daca este proaspat trebuie fiert in prealabil, daca este conservat clatim cu apa si este bun de utilizat) Inchidem aluatul, ungem cu putina compozitie lapte ulei si presam bordurile. Ungem toata placintica si o dam la cuptor la 200 grade C cam 30 de minute. Intre timp pregatin sosul, topim untul, asezonam, adaugam amidonul si stingem cu vinul alb, amestecand mereu sa nu se lipeasca. Servim sosul caldut si somonul fierbinte. Pofta buna!Somonul se spala si se aseaza pe foaia de aluat, se asezoneaza, se aseaza deasupra sparanghelul (daca este proaspat trebuie fiert in prealabil, daca este conservat clatim cu apa si este bun de utilizat) Inchidem aluatul, ungem cu putina compozitie lapte ulei si presam bordurile. Ungem toata placintica si o dam la cuptor la 200 grade C cam 30 de minute. Intre timp pregatin sosul, topim untul, asezonam, adaugam amidonul si stingem cu vinul alb, amestecand mereu sa nu se lipeasca. Servim sosul caldut si somonul fierbinte. Pofta buna! Nota: Puteti folosi alte legume ca: spanac (amestecat cu ou), dovlecei, in loc de sparanghel.