Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si obtinem un aluat nu prea tare. Lasam la dospit . Intre timp curatam cartofii,ii taiem si ii punem la fiert. Varza o spalam intr-o apa, o stoarcem si o punem la calit pe un pic de ulei. O codimentam cu sare si piper. Cand cartofii sunt fierti ii strecuram, ii zdrobim si ii amestecam cu varza,se mai adauga daca e necesar sare si piper. Rupem din aluatul dospit bucati de marimea unei mandarine, o presam cu mana un pic si in mijloc asezam umplutura de cartofi si varza. Tragem aluatul peste umplutura si intindem o foaie nici prea groasa nici prea subtire. Se coace in tigaia unsa cu putin ulei.

Dizolvam drojdia intr-un pic de apa calduta, punem de plamadeala, apoi framantam adugand inca un pic de apa si obtinem un aluat nu prea tare. Lasam la dospit . Intre timp curatam cartofii,ii taiem si ii punem la fiert. Varza o spalam intr-o apa, o stoarcem si o punem la calit pe un pic de ulei. O codimentam cu sare si piper. Cand cartofii sunt fierti ii strecuram, ii zdrobim si ii amestecam cu varza,se mai adauga daca e necesar sare si piper. Rupem din aluatul dospit bucati de marimea unei mandarine, o presam cu mana un pic si in mijloc asezam umplutura de cartofi si varza. Tragem aluatul peste umplutura si intindem o foaie nici prea groasa nici prea subtire. Se coace in tigaia unsa cu putin ulei.