Se pune ciolanul la fiert impreuna cu piperul, foaia de dafin, capatana de usturoi in kukta (oala cu presiune)aproximativ 1 1/2 ora. Oasele din interiorul ciolanului trebuie sa iasa usor, atunci este fiert bine. Se piseaza marunt cele 3 catei de usturoi se pune sare si cu un pic de ulei il frecam sa se ingroase ca o maioneza. Punem apoi in el un strop de cream de gulyas sau 1 lingurita mica de boia. Dupa ce am dezosat ciolanul il taiem in asa fel incat sa se desfasoare un pic si apoi il ungem cu usturoiul preparat. Il rulam strans intr-o folie si il lasam la rece 1-2 h.

Se pune ciolanul la fiert impreuna cu piperul, foaia de dafin, capatana de usturoi in kukta (oala cu presiune)aproximativ 1 1/2 ora. Oasele din interiorul ciolanului trebuie sa iasa usor, atunci este fiert bine. Se piseaza marunt cele 3 catei de usturoi se pune sare si cu un pic de ulei il frecam sa se ingroase ca o maioneza. Punem apoi in el un strop de cream de gulyas sau 1 lingurita mica de boia. Dupa ce am dezosat ciolanul il taiem in asa fel incat sa se desfasoare un pic si apoi il ungem cu usturoiul preparat. Il rulam strans intr-o folie si il lasam la rece 1-2 h.

Dupa ce a racit bine il feliem si se poate servi cu mustar, rosii proaspete, castraveti, ardei,si atata ca Mmmmmm in nestire deja Pofta buna !