Intr-o tigaie se pune untul si se caleste putin faina. Intre timp tocam mararul marunt si il punem peste unt si faina. Dupa 5 minute, peste marar adaugam treptet 1 l apa calda si golim intr-un vas mai mare. Preparam galustele dintr-un ou, albusul de la celalalt ou, gris si putina sare (pentru ca acestea sa fie mai pufoase se pune putin bicarbonat). Amestecam bine si cu o lingurita le punem in supa (daca nu sunt tari indeajuns, mai adaugam gris, in functie de oua), le lasam sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute cu capacul pus. Intre timp galbenusul ramas il amestecam cu smantana si treptat cu supa, dupa care amestecul il turnam in oala usor, mestecand continuu sa nu se zaurdeasca. Se mai lasa sa fiarba putin si se sareaza dupa gust.

Intr-o tigaie se pune untul si se caleste putin faina. Intre timp tocam mararul marunt si il punem peste unt si faina. Dupa 5 minute, peste marar adaugam treptet 1 l apa calda si golim intr-un vas mai mare. Preparam galustele dintr-un ou, albusul de la celalalt ou, gris si putina sare (pentru ca acestea sa fie mai pufoase se pune putin bicarbonat). Amestecam bine si cu o lingurita le punem in supa (daca nu sunt tari indeajuns, mai adaugam gris, in functie de oua), le lasam sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute cu capacul pus. Intre timp galbenusul ramas il amestecam cu smantana si treptat cu supa, dupa care amestecul il turnam in oala usor, mestecand continuu sa nu se zaurdeasca. Se mai lasa sa fiarba putin si se sareaza dupa gust. Se serveste calda. Pofta buna!!!