Detalii Ciuperci umplute cu carne
Se curata ciupercile, se spala bine, se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat, oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra, se presara parmezan sau cascaval, se presara oregan si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine. In 20-30 minute sunt deja gata.
Se curata ciupercile, se spala bine, se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat, oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra, se presara parmezan sau cascaval, se presara oregan si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine. In 20-30 minute sunt deja gata. Se poate servi ca aperitiv sau felul doi.
Etichete:
oua,
verdeata,
cascaval,
pui,
carne,
usturoi,
rosii,
ulei,
ciuperci,
masline,
retete fara gluten,
retete pentru copii,
retete de paste