Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit. Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece. Serviti aperitivul feliat.

Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit. Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece. Serviti aperitivul feliat.