Detalii Mic Dejun Traditional- Oua cu Ceapa
Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca. Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust. Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine. Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.
Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca. Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust. Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine. Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.