Detalii Tartine de Rosii Uscate cu Ricotta si Ierburi Aromatice
Scurgeti rosiile de ulei, absorbiti uleiul ramas de pe ele cu un servet de hartie. Daca rosiile sunt intregi, le taiati in doua. Frecati ricotta/urda (sau alta branza ) cu putina smantana, usturoiul, ierburile aromatice maruntite (eu am pus patrunjel si oregan), sarea si piperul. Puneti putina crema de branza deasupra rosiei, decorati cu o maslina, un capere... ce vreti.
Scurgeti rosiile de ulei, absorbiti uleiul ramas de pe ele cu un servet de hartie. Daca rosiile sunt intregi, le taiati in doua. Frecati ricotta/urda (sau alta branza ) cu putina smantana, usturoiul, ierburile aromatice maruntite (eu am pus patrunjel si oregan), sarea si piperul. Puneti putina crema de branza deasupra rosiei, decorati cu o maslina, un capere... ce vreti. Daca vreti, puteti inchide cu o alta jumatate de rosie sau le lasati asa cum am facut eu. Se conserva in frigider.