Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.

Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.

Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.

Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia, se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.

Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se inveleste fiecare in folia de aluminiu.

Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.

Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.

Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.

Pofta buna!