Se coc 3 foi subtiri intinse pe dosul tavii. Din cauza ca sunt foarte subtiri si fara ou se vor lipi la intins daca le intindeti direct pe tava. Foile se intind pe foaie de hartie si apoi foaia o taiati si o puneti pe tava la copt Crema: Ciocolata se topeste pe aburi si apoi se adauga frisca ne batuta. Se amesteca bine si se pune la frigider pana se raceste. Apoi se bate. Foile se insiropeaza bine. Se pune crema intre foi si se orneaza cu frisca.

Se coc 3 foi subtiri intinse pe dosul tavii. Din cauza ca sunt foarte subtiri si fara ou se vor lipi la intins daca le intindeti direct pe tava. Foile se intind pe foaie de hartie si apoi foaia o taiati si o puneti pe tava la copt Crema: Ciocolata se topeste pe aburi si apoi se adauga frisca ne batuta. Se amesteca bine si se pune la frigider pana se raceste. Apoi se bate. Foile se insiropeaza bine. Se pune crema intre foi si se orneaza cu frisca.