*Curatam cartofii de coaja,ii spalam,ii taiem in bucatele.*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg*Ceapa tot asa*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.*Cind a inceput sa fiarba,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.

Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.*Servim .

Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.*Merge si cu o salata.*Pofta buna!