Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu oul, zaharul. La final se adauga faina pana devine un aluat ce poate fi modelat. Prunele le scoatem samburii. Luam o cantitate din coca putin mai mare decat pruna in care o imbracam complet, astfel in cat sa nu se desfaca. Punem o oala cu apa la fiert si cand este in clocot adaugam pe rand cate o galusca, le lasam la fiert pana se ridica. Cand le scoatem le dam prin amestecul formal din zahar, scortisoara si nuca macinata/ pesmet prajit in unt. Pofta buna! !Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu oul, zaharul. La final se adauga faina pana devine un aluat ce poate fi modelat. Prunele le scoatem samburii. Luam o cantitate din coca putin mai mare decat pruna in care o imbracam complet, astfel in cat sa nu se desfaca. Punem o oala cu apa la fiert si cand este in clocot adaugam pe rand cate o galusca, le lasam la fiert pana se ridica. Cand le scoatem le dam prin amestecul formal din zahar, scortisoara si nuca macinata/ pesmet prajit in unt. Pofta buna! !