Intr-o tigaie mare punem uleiul si calim ceapa si prazul pentru 5-6 minute. Apoi adaugam spanacul, mararul sare, piper si mai calim cam 5 minute. Lasam sa se raceasca si adaugam si branza feta (sfaramata cu mana) . Amestecam bine. Intr-o tava unsa cu ulei asezam in total 4 foi jos ( fiecare foaie trebuie unsa cu putin ulei) apoi punem o jumatate din umplutura de spanac, iar 2 foi unse cu ulei, a doua jumatate din spanac, si alte 4 foi deasupra (unse). Ungem cu ulei, o crestam putin deasupra( taiem portiile, pentru ca coapta se taie greu), (nu taiem pana la foile de jos) . Dam la cuptor la 180 de grade cam 45-50 minute sau pana se rumeneste.

Intr-o tigaie mare punem uleiul si calim ceapa si prazul pentru 5-6 minute. Apoi adaugam spanacul, mararul sare, piper si mai calim cam 5 minute. Lasam sa se raceasca si adaugam si branza feta (sfaramata cu mana) . Amestecam bine. Intr-o tava unsa cu ulei asezam in total 4 foi jos ( fiecare foaie trebuie unsa cu putin ulei) apoi punem o jumatate din umplutura de spanac, iar 2 foi unse cu ulei, a doua jumatate din spanac, si alte 4 foi deasupra (unse). Ungem cu ulei, o crestam putin deasupra( taiem portiile, pentru ca coapta se taie greu), (nu taiem pana la foile de jos) . Dam la cuptor la 180 de grade cam 45-50 minute sau pana se rumeneste.

Se serveste ca aperitiv