Acest sos pe care il g sim in comert, are diferite arome de la original la fructat sau cu diferite b uturi.

L-am preg tit luna trecut, intr-o zi cand am avut musafiri la gr tare, afar ....acum st m in cas Reteta am luat-o din Enciclopedia Culinar, Editia Octombrie 2010, scris de Patrik Jaros si Gunter Beer.

Va iesi 1 Litru de sos; pe care il putem p stra cam 3 luni la frigider intr-un recipient bine inchis.

Se poate servi cu fripturi, sau putem marina fripturile: cotlete, costita,aripioarele de pui sau carn ciori proaspeti.1) Intr-un vas mai adanc pune ketchup, taie m runt c telul de usturoi peste, adaug zah rul, sucul de l maie si portocal, sosul de soia si amestec bine cu telul.2) Pune dulceata, brandy, siropul de artar, Tabasco,mustarul si sosul englezesc, boiaua, curry, ghimbirul si amestec bine.3) Separ acele de pe ramul de rozmarin si taiele m runt, adaug la sos impreun cu cimbrisorul.

Sper s v plac :)