Detalii Peste spada `alla pizzaiola`
Se pun bucatile de peste intr-un castron iar peste ele turnam uleiul amestecat cu o lingura de oregan si le lasam 15 minute la marinat.
Intre timp, taiem caperele marunt,rosile felii(cubulete) .
Se scot bucatile de peste din ulei si se rumenesc in tigaie de teflon(fara ulei),la foc mai mare,5 minute pe fiecare parte iar apoi le punem pe o farfurie.
In tigaie punem 3 linguri din uleiul pus la marinat(pe care il strecuram),punem pestele,rosile,caperele si maslinele.
Se presara cu restul de oregan si se coace la foc potrivit 8-10 minute.
Se pun bucatile de peste intr-un castron iar peste ele turnam uleiul amestecat cu o lingura de oregan si le lasam 15 minute la marinat.
Intre timp, taiem caperele marunt,rosile felii(cubulete) .
Se scot bucatile de peste din ulei si se rumenesc in tigaie de teflon(fara ulei),la foc mai mare,5 minute pe fiecare parte iar apoi le punem pe o farfurie.
In tigaie punem 3 linguri din uleiul pus la marinat(pe care il strecuram),punem pestele,rosile,caperele si maslinele.
Se presara cu restul de oregan si se coace la foc potrivit 8-10 minute. Se poate face aceasi reteta si cu ton congelat,taiat felii.