Iata ceva simplu si de efect - observ ca retetele mele nu au succes din cauza ca par complicate, desi nu sunt - asa ca mi-am tot batut capul ce sa fac pentru un mic dejun simplu, facut cu o zi doua-trei inainte si servit Duminica, la pat, in maximum 5 minute. Cand aveti timp, in decursul saptamanii, faceti aceste baghete, super-simple, un conssome ori o simpla supa de pui (se pot manca dimineata si cu un simplu ceai verde...) Este atat de simplu incat imi va lua mai mult timp s-o postez decat am facut-o! Intindeti cat de cat foetajul pe o masa infainata, puneti pe o jumatate din el feliile de salam, branza si iarba pe care-o agreeati, dati cu pensula un piculetz de apa pe cealalta jumatate si indoiti. Scoateti aerul care s-ar putea culcusi printre ingredietele puse pe aluat, printr-o usoara presare cu palmele. Taiati fasii de 1,5 - 2 cm. cu rola ceea cu care taiati pizza, rasuciti fiecare fasioara, ungeti cu ou si presarati susan prajit sau mac (orice samanta oloeaginoasa, buna pentru sanatate si care va place - macul face un contrast placut vederii dar mie imi place susanul...) Coaceti la foc iute, (puneti in tava o coala de hartie de copt), un sfert de ora, apoi dati focul la mediu si mai coaceti pana le vedeti gogonate si rumenioare. Gata....

Iata ceva simplu si de efect - observ ca retetele mele nu au succes din cauza ca par complicate, desi nu sunt - asa ca mi-am tot batut capul ce sa fac pentru un mic dejun simplu, facut cu o zi doua-trei inainte si servit Duminica, la pat, in maximum 5 minute. Cand aveti timp, in decursul saptamanii, faceti aceste baghete, super-simple, un conssome ori o simpla supa de pui (se pot manca dimineata si cu un simplu ceai verde...) Este atat de simplu incat imi va lua mai mult timp s-o postez decat am facut-o! Intindeti cat de cat foetajul pe o masa infainata, puneti pe o jumatate din el feliile de salam, branza si iarba pe care-o agreeati, dati cu pensula un piculetz de apa pe cealalta jumatate si indoiti. Scoateti aerul care s-ar putea culcusi printre ingredietele puse pe aluat, printr-o usoara presare cu palmele. Taiati fasii de 1,5 - 2 cm. cu rola ceea cu care taiati pizza, rasuciti fiecare fasioara, ungeti cu ou si presarati susan prajit sau mac (orice samanta oloeaginoasa, buna pentru sanatate si care va place - macul face un contrast placut vederii dar mie imi place susanul...) Coaceti la foc iute, (puneti in tava o coala de hartie de copt), un sfert de ora, apoi dati focul la mediu si mai coaceti pana le vedeti gogonate si rumenioare. Gata....