Pentru blat - se freaca galbenusurile cu 8 linguri de ulei, cu 8 linguri de zahar. Dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si un varf de sare. Se amesteca pana devine un aluat mai tare. Din acesta se opreste o bucatica cam cat un mar mediu. Se intinde o foaie si se pune in tava tapetata, deasupra foi se pune gemul de caise. Albusurile se bat bine cu cele 8 linguri de zahar si se amesteca cu nuca si se pune deasupra gemului. Se rade aluatul ramas peste nuca si se da la copt. Dupa ce sa copt si racit, se taie in patratele si se pudreaza. Pofta buna.

Pentru blat - se freaca galbenusurile cu 8 linguri de ulei, cu 8 linguri de zahar. Dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si un varf de sare. Se amesteca pana devine un aluat mai tare. Din acesta se opreste o bucatica cam cat un mar mediu. Se intinde o foaie si se pune in tava tapetata, deasupra foi se pune gemul de caise. Albusurile se bat bine cu cele 8 linguri de zahar si se amesteca cu nuca si se pune deasupra gemului. Se rade aluatul ramas peste nuca si se da la copt. Dupa ce sa copt si racit, se taie in patratele si se pudreaza. Pofta buna.