Reteta aceasta am facut-o sambata si va spun ca e ideala pentru o gustare calda de weekend sau cand va vin musafiri. Sunt pufoase, intens aromate si se fac in doi timpi si trei miscari :))!Trebuie doar sa aveti grija sa tineti usa cuptorului inchisa tot timpul cat minisufleurile sunt inauntru.

Pentru inceput am pornit cuptorul pus pe 200 grade Celsius, apoi intr-un bol mai mare am batut ouale intregi pana isi dubleaza volumul. Am adaugat faina, parmezanul si laptele, treptat, amestecand cu telul pentru a nu se face cocoloase. Consistenta aluatului trebuie sa fie a unei smantani care curge. La final am adaugat ierburile, sarea si piperul.

In tava de briose se toarna cate un strop de ulei in fiecare locas. Eu am pus prea mult ulei in fiecare gaura a tavii si in cuptor a dat pe dinafara si am umplut casa de fum :))). Deci respectati stropul de ulei mentionat mai sus si nu repetati greseala mea.

Tava cu ulei se pune in cuptorul incins pentru 5 minute, apoi se scoate cu grija si se toarna repede aluatul in fiecare locas al tavii, incat sa urce pana la doua treimi din inaltimea gaurii.

Se pune tava la cuptor si se coc sufleurile cam 20 minute pana devin pufoase si rumenite. La final trebuie sa le lasati in cuptor cu focul stins pana aproape se raceste cuptorul, astfel riscul de a se lasa scade considerabil. Eu daca am pus ulei mai mult la inceput si a dat pe dinafara in timpul coacerii am fost nevoita sa le scot din cuptor si astfel ca frumusetile mele s-au dezumflat.

Chiar daca nu si-au pastrat forma sunt absolut delicioase! Am presarat parmezan peste ele si le-am savurat bucatica cu bucatica :)).