Detalii Pizza Kicione
Frecati ouale cu mustarul si sarea. Puneti faina cernuta si adaugati atata apa incat sa rezulte un aluat mai moale, dar suficient de legat incat sa sustina ingredientele de la umplutura, fara sa se scufunde (eu am folosit aproximativ 125 ml). Turnati in forma (forma termorezistenta sau tavi speciale pentru pizza) tapetata fie cu unt, fie cu hartie de copt. Asezati deasupra, in straturi, repartizand uniform: ceapa taiata rondele, ciupercile feliate, cascavalul ras, condimentele si rosiile feliate si/ sau tocate marunt (pasta de tomate sau cubulete de rosii in sos tomat). Dati la cuptorul incins, la foc moale, pentru aproximativ 45 min sau pana ce blatul este copt, frumos rumenit si restul ingredientelor facute. Serviti cat este calda, portionata, alaturi de o bere. Este la fel de buna si rece.
Frecati ouale cu mustarul si sarea. Puneti faina cernuta si adaugati atata apa incat sa rezulte un aluat mai moale, dar suficient de legat incat sa sustina ingredientele de la umplutura, fara sa se scufunde (eu am folosit aproximativ 125 ml). Turnati in forma (forma termorezistenta sau tavi speciale pentru pizza) tapetata fie cu unt, fie cu hartie de copt. Asezati deasupra, in straturi, repartizand uniform: ceapa taiata rondele, ciupercile feliate, cascavalul ras, condimentele si rosiile feliate si/ sau tocate marunt (pasta de tomate sau cubulete de rosii in sos tomat). Dati la cuptorul incins, la foc moale, pentru aproximativ 45 min sau pana ce blatul este copt, frumos rumenit si restul ingredientelor facute. Serviti cat este calda, portionata, alaturi de o bere. Este la fel de buna si rece.