Aluat: Framantati un aluat ca de paine, putin mai moale si mai lipicios, din ou, apa calduta, smantana si faina cernuta impreuna cu sarea. Lasati sa se odihneasca 15 min la temperatura camerei. Impartiti aluatul in 3 parti egale. Intindeti fiecare parte intr-o foaie dreptunghiulara si ungeti-o cu 1/3 din cantitatea de unt moale. Rulati sub forma de sul, inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 30 min. Intre timp pregatiti umplutura: Amestecati bine branza de vaci cu zahar, ou, zahar vanilat, stafide si omogenizati bine. Scoateti cate un rulou de la rece si taiati-l in 10-12 bucati egale. Intindeti fiecare bucatica intr-o foaie rotunda de 6-8 cm diametru si puneti la mijloc 1 - 2 lingurite din umplutura. Aduceti marginile spre centru si lipiti bine. Fie le asezati cu lipitura in jos, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, fie le impachetati ca in poze, apoi ungeti-le cu smantana. Procedati la fel pana terminati tot aluatul si umplutura. Dati la cuptorul incins la 200 grade pana incep sa se rumeneasca, apoi inca 10 min la 150 grade. Scoateti-le din tava pe gratar si acoperiti imediat cu un prosop, sa se inmoaie. Serviti calde, dar sunt la fel de bune si reci.

Aluat: Framantati un aluat ca de paine, putin mai moale si mai lipicios, din ou, apa calduta, smantana si faina cernuta impreuna cu sarea. Lasati sa se odihneasca 15 min la temperatura camerei. Impartiti aluatul in 3 parti egale. Intindeti fiecare parte intr-o foaie dreptunghiulara si ungeti-o cu 1/3 din cantitatea de unt moale. Rulati sub forma de sul, inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 30 min. Intre timp pregatiti umplutura: Amestecati bine branza de vaci cu zahar, ou, zahar vanilat, stafide si omogenizati bine. Scoateti cate un rulou de la rece si taiati-l in 10-12 bucati egale. Intindeti fiecare bucatica intr-o foaie rotunda de 6-8 cm diametru si puneti la mijloc 1 - 2 lingurite din umplutura. Aduceti marginile spre centru si lipiti bine. Fie le asezati cu lipitura in jos, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, fie le impachetati ca in poze, apoi ungeti-le cu smantana. Procedati la fel pana terminati tot aluatul si umplutura. Dati la cuptorul incins la 200 grade pana incep sa se rumeneasca, apoi inca 10 min la 150 grade. Scoateti-le din tava pe gratar si acoperiti imediat cu un prosop, sa se inmoaie. Serviti calde, dar sunt la fel de bune si reci.