Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele. Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare. Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele. Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte. Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.

Framantati bine carnea cu oul, laptele, pesmetul, sarea si condimentele. Formati chiftele mari, de aproximativ 100 g fiecare. Puneti la incins, intr-o tigaie mare uleiul, apoi untul si cand totul este infierbantat bine, adaugati chiftelele. Prajiti de jur-imprejur pana se rumenesc si dati deoparte. Caliti ceapa in aceeasi grasime, optional, apoi repuneti chiftelele, adaugand in acelasi timp si 2 cani de apa fierbinte. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, circa 25-30 min sau pana ce chiftelele sunt facute si sosul scazut. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Serviti-le calde langa o garnitura de cartofi sau legume, totul stropit cu sos.