Detalii Rulada de Carne (III)
Se taie carnea de porc felii subtiri, ca pentru snitele, se bate cu ciocanul de carne si se presara cu sare, delikat si piper dupa gust. Carnea tocate se amesteca cu doua cepe tocate marunt, ouale si condimentele. Se ia o bucata de carne subtire se intinde peste ea o suprafata cu carne tocata, dupa care o alta felie de carne, iar carne tocata, si tot asa se repeta pana ce ambele cantitati de carne se termina. o sa obtinem un turnulet inalt. Dupa ce am terminat carnea, pe marginea unei tavi se pune carnatul taiat in bucati potrivite, iar in mijloc se taie o ceapa in bucati mai mari. Peste ceapa se pune turnuletul de carne pe orizontala. Carnea se finiseaza bine cu mana, pana ce devine o suprafata uniforma de carne tocata. Se pune uleiul, dupa care apa pana la jumatatea turnuletului. Se da la cuptor la foc mic, iar dupa 30 de minute la foc potrivit. Daca mai este nevoie de apa se mai pune din cand in cand.
Se taie carnea de porc felii subtiri, ca pentru snitele, se bate cu ciocanul de carne si se presara cu sare, delikat si piper dupa gust. Carnea tocate se amesteca cu doua cepe tocate marunt, ouale si condimentele. Se ia o bucata de carne subtire se intinde peste ea o suprafata cu carne tocata, dupa care o alta felie de carne, iar carne tocata, si tot asa se repeta pana ce ambele cantitati de carne se termina. o sa obtinem un turnulet inalt. Dupa ce am terminat carnea, pe marginea unei tavi se pune carnatul taiat in bucati potrivite, iar in mijloc se taie o ceapa in bucati mai mari. Peste ceapa se pune turnuletul de carne pe orizontala. Carnea se finiseaza bine cu mana, pana ce devine o suprafata uniforma de carne tocata. Se pune uleiul, dupa care apa pana la jumatatea turnuletului. Se da la cuptor la foc mic, iar dupa 30 de minute la foc potrivit. Daca mai este nevoie de apa se mai pune din cand in cand. Rulada se lasa la cuptor pana se patrunde bine, dupa care se taie pe diagonala in felii subtiri. Se serveste langa garnitura dorita. Pofta buna!!!