Soutzoukakia sau mai bine zis chiftelute de carne tocata aromatizate cu chimen si coapte in sos de rosii - inmuiati piinea in apa si o stoarceti bine - adaugati piinea inmuiata si stoarsa la carne, usturoiul strivit (crema), chimen, sare si piper - amestecati bine si formati mici suluri de cca 6 cm lungime si grosime 1. 5 cm - treceti acest tip de chiftelute prin faina - prajiti carnea in ulei intr-o tigaie sau fara ulei asa cum am facut eu in tava de sticla (Jena, Pirex) la cuptor, in cuptorul deja cald - intr-o craticioara puneti chiftelutele prajite cu putin ulei (altul nu cel in care ati prajit) sau in aceeasi tava in care ati copt chiftelutele daca vreti sa continuati tot la cuptor ca mine varsati peste chiftele apa si sucul de rosii gata amestecate - lasati sa fiarba 20-30 minute la foc moderat (pe flacara daca ati ales prima varianta in cratita sau la cuptor ca mine in vasul de sticla)Soutzoukakia sau mai bine zis chiftelute de carne tocata aromatizate cu chimen si coapte in sos de rosii - inmuiati piinea in apa si o stoarceti bine - adaugati piinea inmuiata si stoarsa la carne, usturoiul strivit (crema), chimen, sare si piper - amestecati bine si formati mici suluri de cca 6 cm lungime si grosime 1. 5 cm - treceti acest tip de chiftelute prin faina - prajiti carnea in ulei intr-o tigaie sau fara ulei asa cum am facut eu in tava de sticla (Jena, Pirex) la cuptor, in cuptorul deja cald - intr-o craticioara puneti chiftelutele prajite cu putin ulei (altul nu cel in care ati prajit) sau in aceeasi tava in care ati copt chiftelutele daca vreti sa continuati tot la cuptor ca mine varsati peste chiftele apa si sucul de rosii gata amestecate - lasati sa fiarba 20-30 minute la foc moderat (pe flacara daca ati ales prima varianta in cratita sau la cuptor ca mine in vasul de sticla) Serviti cu orez simplu sau cartofi (piure, copti la cuptor sau prajiti)