Curatati pielita galbuie de pe pipote daca ceasta exista, spalati si taiati partea dura de la fiecare pipoat in parte fierbeti in apa sarata pipotele pina cind sunt moi cind sint gata le scurgeti si le lasati sa se raceasca apoi le amestecati cu 1-2 linguri de iaurt pregatiti un aluat din faina si apa (de la gheata sau minerala) adaugati piper sau boia dupa cum va place peste pipote treceti pipotele prin aluat si dc vrti un aluat mai crocant adaugati si putin malai prajiti in ulei fierbinte, cind aluatul rezulta auriu si crescut scoateti pipoetele si le lasati pe hirtie sa se scurga de excesul de uleiCuratati pielita galbuie de pe pipote daca ceasta exista, spalati si taiati partea dura de la fiecare pipoat in parte fierbeti in apa sarata pipotele pina cind sunt moi cind sint gata le scurgeti si le lasati sa se raceasca apoi le amestecati cu 1-2 linguri de iaurt pregatiti un aluat din faina si apa (de la gheata sau minerala) adaugati piper sau boia dupa cum va place peste pipote treceti pipotele prin aluat si dc vrti un aluat mai crocant adaugati si putin malai prajiti in ulei fierbinte, cind aluatul rezulta auriu si crescut scoateti pipoetele si le lasati pe hirtie sa se scurga de excesul de ulei