Se taie fisii de vinete si dovlecei, se pun pe gratar pentru a le da fata dupa care se aseaza alternativ, intr-o tava de cozonac (daca nu aveti puteti folosi alt vas), in asa fel incit fisiile de dovlecei si vinete la sfirsit cind tava e plina sa poata acoperi compozitie. Se pune un rind de carne, unul de cartofi, unul de cascaval, ... alternativ iar in final se presara parmezan si se acopera tot cu dovlecel si vinete asa cum am spus. Se da la cuptor la foc mediu, cam 45 minute pina devine totul rumen si bine facut. Parte din fisiile de vinete la gratar, le folosim pentru a le umple cu Mascarpone Ricotta, sau alta brinza crema care merge bine cu vinete ....

Se taie fisii de vinete si dovlecei, se pun pe gratar pentru a le da fata dupa care se aseaza alternativ, intr-o tava de cozonac (daca nu aveti puteti folosi alt vas), in asa fel incit fisiile de dovlecei si vinete la sfirsit cind tava e plina sa poata acoperi compozitie. Se pune un rind de carne, unul de cartofi, unul de cascaval, ... alternativ iar in final se presara parmezan si se acopera tot cu dovlecel si vinete asa cum am spus. Se da la cuptor la foc mediu, cam 45 minute pina devine totul rumen si bine facut. Parte din fisiile de vinete la gratar, le folosim pentru a le umple cu Mascarpone Ricotta, sau alta brinza crema care merge bine cu vinete ....