Curatati muschiul de porc de pielite, spalati-l si taiati-l in felii groase de 1- 1,5 cm. Bateti-le cu ciocanul de carne, sarati, piperati, dupa gust si treceti-le prin faina. Rumeniti-le in untura incinsa, pe ambele parti. Transferati-le intr-un alt vas, turnati putin bulion de gaina (de legume sau apa) si lasati-le sa se inabuse, acoperit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. La nevoie, adaugati cate putin lichid. Intre timp, caliti putin faina ramasa in restul de untura de la prajirea carnii, adaugati mustarul si stingeti cu bulion de carne (de legume sau apa). Dati in cateva clocote, amestecand mereu, pana se ingroasa putin si turnati apoi, peste carne. Adaugati imediat ciupercile feliate si calite in prealabil in unt. Potriviti de sare, piper, dupa gust si inabusiti in continuare pana ce carnea este frageda. La sfarsit, inglobati smantana si patrunjelul tocat marunt. Serviti cat este cald, portionand carnea si sosul cu ciuperci, alaturi de o salata de sezon sau muraturi.

Curatati muschiul de porc de pielite, spalati-l si taiati-l in felii groase de 1- 1,5 cm. Bateti-le cu ciocanul de carne, sarati, piperati, dupa gust si treceti-le prin faina. Rumeniti-le in untura incinsa, pe ambele parti. Transferati-le intr-un alt vas, turnati putin bulion de gaina (de legume sau apa) si lasati-le sa se inabuse, acoperit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. La nevoie, adaugati cate putin lichid. Intre timp, caliti putin faina ramasa in restul de untura de la prajirea carnii, adaugati mustarul si stingeti cu bulion de carne (de legume sau apa). Dati in cateva clocote, amestecand mereu, pana se ingroasa putin si turnati apoi, peste carne. Adaugati imediat ciupercile feliate si calite in prealabil in unt. Potriviti de sare, piper, dupa gust si inabusiti in continuare pana ce carnea este frageda. La sfarsit, inglobati smantana si patrunjelul tocat marunt. Serviti cat este cald, portionand carnea si sosul cu ciuperci, alaturi de o salata de sezon sau muraturi.