Se pune la foc un vas cu apa si sare. Cand apa da in fiert se adauga pastele rupte in jumatate si se lasa sa fiarba. Dupa ce sant gata, se scurg, se trec sub un jet de apa rece si se lasa in sita pana topim untul care l-am pus in oala in care am fiert macaroanele. Dupa topirea untului, adaugam pastele fierte si le oparim putin. Se aseaza apoi intr-un castron, se acopera sa le tinem calde pana la servire. Intr-un castron mai micut, punem nucile macinate, le amestecam cu vanilia praf si cu zaharul prevazut. Pe farfurii se pun paste, se acopera cu nuca si se amesteca. Se servesc caldute ca fel doi, la un pranz usor si rapid, sau se servesc pe post de desert sau snackSe pune la foc un vas cu apa si sare. Cand apa da in fiert se adauga pastele rupte in jumatate si se lasa sa fiarba. Dupa ce sant gata, se scurg, se trec sub un jet de apa rece si se lasa in sita pana topim untul care l-am pus in oala in care am fiert macaroanele. Dupa topirea untului, adaugam pastele fierte si le oparim putin. Se aseaza apoi intr-un castron, se acopera sa le tinem calde pana la servire. Intr-un castron mai micut, punem nucile macinate, le amestecam cu vanilia praf si cu zaharul prevazut. Pe farfurii se pun paste, se acopera cu nuca si se amesteca. Se servesc caldute ca fel doi, la un pranz usor si rapid, sau se servesc pe post de desert sau snack