Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se pun la calit in unt apoi se adauga dovleacul. Se prajeste dovleacul pana se inmoaie putin dar nu foarte tare. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Cand pastele sunt fierte se scurg bine si se pun peste sosul cu dovleac apoi se adauga branza cedar rupta bucatele pentru a se topi uniform si lingura de parmezan ras. Se amesteca putin si se stinge focul. Mancarea este gata. Pofta buna!Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se pun la calit in unt apoi se adauga dovleacul. Se prajeste dovleacul pana se inmoaie putin dar nu foarte tare. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Cand pastele sunt fierte se scurg bine si se pun peste sosul cu dovleac apoi se adauga branza cedar rupta bucatele pentru a se topi uniform si lingura de parmezan ras. Se amesteca putin si se stinge focul. Mancarea este gata. Pofta buna!