Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua. Fideaua fierbe in 3 sau 4 minute si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie si incinge un pic ulei, se adauga pesmetul si putina sare si se prajeste pesmetul pana devine maroniu deschis. Operatiunea dureaza doar 3-4 minute. Se adauga rapid fideaua si se amesteca bine cu pesmetul si tigaia se da la o parte de pe aragaz. Se acopera cu un capac.

Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua. Fideaua fierbe in 3 sau 4 minute si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intr-o tigaie si incinge un pic ulei, se adauga pesmetul si putina sare si se prajeste pesmetul pana devine maroniu deschis. Operatiunea dureaza doar 3-4 minute. Se adauga rapid fideaua si se amesteca bine cu pesmetul si tigaia se da la o parte de pe aragaz. Se acopera cu un capac.

Se serveste atat calda cat si rece.