Detalii Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)
Taieteii se fierb in apa cu sare. Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte. Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri). Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele. Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min. La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )Taieteii se fierb in apa cu sare. Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte. Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri). Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele. Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min. La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde