Dovlecelul zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja, se pune intr-un bol si se lasa cateva minute sa isi lase zeama. Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se da pe razatoarea mare, se pun intr. Un castron, impreuna cu dovlecelul ras si scurs bine de zeama, porumbul scurs, condimentele, oul si faina. Se ameseca toate ingredientele bine. Cu o lingura se ia din compozitie si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie si se servesc atat calde cat si reci.

Dovlecelul zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja, se pune intr-un bol si se lasa cateva minute sa isi lase zeama. Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se da pe razatoarea mare, se pun intr. Un castron, impreuna cu dovlecelul ras si scurs bine de zeama, porumbul scurs, condimentele, oul si faina. Se ameseca toate ingredientele bine. Cu o lingura se ia din compozitie si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie si se servesc atat calde cat si reci. Se pot servii cu diverse sosuri