Pentru a pregati supa procedam astfel: Tocam ciupercile marunt (desigur, dupa ce au fost bine spalate) si le rumenim usor intr-o cratita in care am adaugat cele doua linguri cu ulei. Usturoiul se trece prin presa si se pune peste ciuperci. Se prajeste 2-3 minute, avand grija sa nu se arda. Se adauga apoi supa de legume (preparata din apa si cele doua linguri cu vegeta), se sareaza dupa gust si se continua fierberea pana ce incepe sa dea intr-un clocot mic. Amidonul se desface intr-o cescuta cu apa si se adauga peste supa, continuandu-se fierberea pentru inca 10-15 minute aproximativ. Intre timp se pregatesc feliile de bruschette. Feliem painicile si le coacem pe ambele parti. La fel procedam si cu ciupercile. Le stropim cu ulei de masline si le frecam cu usturoi. Presaram busuiocul proaspat tocat si asezam feliutele de ciuperci fripte. Supa se serveste fierbinte, alaturi de bruschette. Pofta buna!Pentru a pregati supa procedam astfel: Tocam ciupercile marunt (desigur, dupa ce au fost bine spalate) si le rumenim usor intr-o cratita in care am adaugat cele doua linguri cu ulei. Usturoiul se trece prin presa si se pune peste ciuperci. Se prajeste 2-3 minute, avand grija sa nu se arda. Se adauga apoi supa de legume (preparata din apa si cele doua linguri cu vegeta), se sareaza dupa gust si se continua fierberea pana ce incepe sa dea intr-un clocot mic. Amidonul se desface intr-o cescuta cu apa si se adauga peste supa, continuandu-se fierberea pentru inca 10-15 minute aproximativ. Intre timp se pregatesc feliile de bruschette. Feliem painicile si le coacem pe ambele parti. La fel procedam si cu ciupercile. Le stropim cu ulei de masline si le frecam cu usturoi. Presaram busuiocul proaspat tocat si asezam feliutele de ciuperci fripte. Supa se serveste fierbinte, alaturi de bruschette. Pofta buna!Mi se intampla sa gatesc aproape zilnic, nu unul ci mai multe feluri de mancare. Cat mai variat si mai pe gustul celor mici :) Usturoiul este foarte apreciat in casa noastra, iar o idee exprimata intr-o doara de catre Bbk - de a manca ciorba cu usturoi -, mi-a dat de lucru. Ceea ce e bine, presupune diversitate. Ingredientele sunt putine, se prepara foarte repede si se termina la fel de repede! Va recomand sa o incercati, sa o adaptati in functie de anotimp, de gusturi, de voi! Reteta aceasta i-a amintit mamei mele de copilarie, de cum o pregatea bunica in serile reci de iarna. Vremea rece de afara s-a imbinat perfect cu aroma fina de usturoi.