Se pregateste maiaua astfel, intr-un castronel se faramiteaza drojdia, peste ea se pune o lingurita de zahar, o lingurita de faina si un pic de lapte un pic caldut, se amesteca bine(nu trebuie sa fie nici prea lichida, nici prea groasa) si se pune deoparte sa creasca.

Intre timp pregatim legumele, curatam morcovii, ardeiul si ceapa si le inabusim in 3-4 linguri ulei de masline. Scurgem tonul de ulei, il faramitam cu furculita, adaugam sare, piper, il punem peste legume si adaugam zema de lamaie.

Pregatim coca amestecand maiaua cu faina peste care turnam lapte usor caldut, framantam bine timp de 10-15 minute sau pana cand impingem aluatul cu degetul si isi revine la forma initiala, atunci vom sti ca este framantat cat trebuie. Ungem un castron cu unt, punem coca si lasam la crescut pana isi dubleaza volumul (ungem castronul cu unt pentru ca atunci cand coca creste sa nu se prinda de peretii castronului ;)), aproximativ o ora. Luam coca, o impartim in doua sau in trei, cum doriti sa va iasa ruladele, intindem cu facaletul, foaia nu trebuie sa fie foarte subtire si in mijloc punem umplutura cu ton, lasam un pic de spatiu la margini si mai punem si cateva cubulete de unt, se ruleaza si se mai lasa 20 de minute in forma.

Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute la 180 de grade. Multumesc doamnei Laura Sava pentru reteta, eu am adaptat-o un pic ;). Pofta buna!! :)