Se pregateste crema intii prima crema: 1) 240 unt moale + 4 linguri zahar + cacao (eu am pus cioco topita) se freaca spuma apoi cea de-a doua 2) 4 oua intregi se freaca cu mixerul pe aburi cu 4 linguri de zahar... se umfla spuma... Lasi putin sa se raceasca si amesteci 1) cu 2) Adaugi portocalele +visinele scurse de zeama + nuci marunte (eu n-am avut si deci n-am pus). Blatul: 100 gr cioco topita +80 gr unt +80 zahar +2 galbenuse (pui primul si amesteci si pe urma il pui si pe urmatorul) + 1 lingura faina+ 2 albuse spuma. Coci in forma de tort... Nu tb sa iasa inalt (al meu avea 1 deget grosime). Blatul asta eu l-am adaptat dupa reteta de Joffre. Peste blatul racit se aseaza crema rece, se niveleaza frumos si se mai las ala racit in congelator pina facem glazura. Se toarna glazura la temperatura camerei peste tort si se lasa la rece.

Se pregateste crema intii prima crema: 1) 240 unt moale + 4 linguri zahar + cacao (eu am pus cioco topita) se freaca spuma apoi cea de-a doua 2) 4 oua intregi se freaca cu mixerul pe aburi cu 4 linguri de zahar... se umfla spuma... Lasi putin sa se raceasca si amesteci 1) cu 2) Adaugi portocalele +visinele scurse de zeama + nuci marunte (eu n-am avut si deci n-am pus). Blatul: 100 gr cioco topita +80 gr unt +80 zahar +2 galbenuse (pui primul si amesteci si pe urma il pui si pe urmatorul) + 1 lingura faina+ 2 albuse spuma. Coci in forma de tort... Nu tb sa iasa inalt (al meu avea 1 deget grosime). Blatul asta eu l-am adaptat dupa reteta de Joffre. Peste blatul racit se aseaza crema rece, se niveleaza frumos si se mai las ala racit in congelator pina facem glazura. Se toarna glazura la temperatura camerei peste tort si se lasa la rece.