Se amesteca solidele: faina impreuna cu praful de copt, parmezanul, sarea si piperul si la final mazarea si cremvurstiul. Separat amestecam lichidele: batem cele 2 oua + laptele (100 ml numai) +untul topit. Varsam compozitia lichida peste cele solide si amestecam, dar nu prea mult ca sa le strivim de tot daca nu se incoropreaza bine toata faina, atunci mai adaugam putin lapte. Ungem cu unt sau ulei formele si le tapetam cu faina, punem cu lingura din compozitia de muffins si introducem tava la cuptor. La foc mediu pina sunt copate (aurii) cca 30-35 minute. * pt cine vrea poate sa caleasca mazarea cu putina ceapa in ulei si sa o verse asa cu ceapa cu tot (fara ulei) in compozitie.. cinsd e rece evident!!Se amesteca solidele: faina impreuna cu praful de copt, parmezanul, sarea si piperul si la final mazarea si cremvurstiul. Separat amestecam lichidele: batem cele 2 oua + laptele (100 ml numai) +untul topit. Varsam compozitia lichida peste cele solide si amestecam, dar nu prea mult ca sa le strivim de tot daca nu se incoropreaza bine toata faina, atunci mai adaugam putin lapte. Ungem cu unt sau ulei formele si le tapetam cu faina, punem cu lingura din compozitia de muffins si introducem tava la cuptor. La foc mediu pina sunt copate (aurii) cca 30-35 minute. * pt cine vrea poate sa caleasca mazarea cu putina ceapa in ulei si sa o verse asa cu ceapa cu tot (fara ulei) in compozitie.. cinsd e rece evident!!